איך לבשל בארץ ישראל
איך לבשל בארץ ישראל הוא ספר בישול שיצא בארץ ישראל בשנת 1937. הספר נכתב בהוצאת ויצ"ו
ונכתב בידי ד"ר ארנה מאיר. הספר היה בשלוש שפות עברית אנגלית וגרמנית. ניכר שהוא מנסה להחדיר תרבות מזון אירופית עם פרודוקטים מזרח תיכוניים. עוד ניכר בספר שימוש רב בתוכן שיווקי מה שמראה שמומן בידי גורמים מסחריים כמו קפה עטרה, חברת עסיס, ג'נרל אלקטריק קוקוזין ואחרים. הספר מלמד גם על חידושי הטכנולוגיה כמו כירי גז ומקרר חשמלי (כולל מדריך לסידור המזון במקרר) מעוטר בציורים יפים בשחור לבן.
לפוסט בפייסבוק
תגובות
הוסף רשומת תגובה